U večerašnjoj emisiji “Tri, dva, jedan – kuhaj!” gledatelji će saznati tri jako korisne stvari koje će im biti od velike pomoći u kuhinji, ali i u ljubavnom životu: što je to vinska pjenica i kako je napraviti, recept za jelo na koje je "palo“ najviše žena te kako provjeriti jesmo li savršeno ispekli pačja prsa.
Nošeni optimizmom jučerašnjeg razvaljivanja u večerašnji izazov kulinarskog showa Natali i Hrvoje kreću puni samopouzdanja. Za razliku od njih, Ana i Tin su svjesni da će možda i današnje njihovo jelo, zajedno s posuđem, završiti u smeću.
(FOTO: RTL)
Mirnu i staloženu pripremu jela nedugo nakon početka narušit će Tomislav Špiček donoseći na svaki pult jaja, bijelo vino i metalnu zdjelu, te zadajući kandidatima dodatni zadatak: wine chateau! U najmirisnijem studiju nastat će prava drama jer nitko od kandidata nikad nije pripremao, a dobra većina nikad nije ni vidjela, a kamoli jela vinsku pjenicu.
Kristijan će nam otkriti recept za jelo uz pomoć kojeg je on osvojio više od 10 ženskih srca pa se nada da će mu to danas uspjeti i s muškim dijelom žirija.
(FOTO: RTL)
Natali i Hrvoje žele i dalje biti uspješni i dobro nagrađeni, pa igraju na sigurno i poznato, tako da su odlučili pripremiti pačja prsa u woku. Pažanin će nam svima otkriti i pokazati kako profesionalci provjeravaju jesu li pačja prsa idealno pripremljena, tj. jesu li izvana dovoljno pečena, a unutra ostala "medium“.
Arsen i Željan će nam objasniti koja je razlika između rafiola i raviola… Ili je to ipak ista stvar?! Ne propustite večerašnju epizodu showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:05 na RTL-u!
- Tin želi servirati sirovo jelo: 'Jeli su svakakve splačine pa mogu pojesti i ovo!'
- Počela šaputanja o Pažaninovom bojkotiranju određenih parova
- Ili premalo ili previše: žiri (ne)začinjavanje kažnjavao niskim ocjenama
- Arsen i Željan uništili recept Sofie Loren: 'Užasno je ovo glavno jelo. Užasno. Tako uništiti teletinu!'
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!