OGLAS

ZAGREB / Morate ih probati: U Hilton Garden Inn pripremaju originalna azijska jela i sjajan sushi

Image

Sushi kojeg priprema sushi master chef Tika Sharma jedan je od najboljih, a vjerojatno i najbolji sushi u gradu! Do kraja lipnja na azijsku ponudu jela u restoranu Hilton Garden Inn imate 20% popusta.

5.6.2020.
13:01
VOYO logo

U restoranu hotela Hilton Garden Inn, otvorenom prošlog ljeta u Zagrebu, pripremaju se autentični azijski specijaliteti.

U ovom segmentu pripreme hrane glavnu riječ vodi master chef azijske kuhinje, nepalac Tika Sharma. U Mumbaiu je diplomirao hotelski management nakon čega počinje raditi kao azijski sous chef u hotelu u Mumbaiu. Dvije godine kasnije prelazi u Four Seasons gdje postaje samostalni chef azijske kuhinje i specijalizira tajlandsku, kinesku i japansku kuhinju te postaje sushi master chef. Radio je u vrhunskim svjetskim hotelima i restoranima u Mumbaiu, Dohi, Milanu, Sejšelima, a najviše je napredovao u jednom od najboljih svjetskih restorana - Nobu u Dohi. Tika se polako navikava na hrvatski jezik i običaje, sviđa mu se način života i ljudi ali mu ipak nedostaje obitelj koja živi u Nepalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Njegova sous chefica je vijetnamka Minh Hong iz Hanoia koja je u Hrvatsku stigla 2013. te ima višegodišnje iskustvo rada u restoranima. Minh je dobila nadimak Mimi, a posebno je vješta u pripremi vijetnamskih, tajlandskih, korejskih i japanska jela koja i osobno preferira, a vodi i svoj vrlo kreativan food blog Mimi's cuisine. Mimi je svoju ljubav pronašla u Hrvatskoj i odlično govori hrvatski jezik iako je u početku imala problem komunikacije i teško se navikla na hladnoću i snijeg.

U restoranu hotela Hilton Garden Inn serviraju tradicionalna i moderna azijske specijalitete, a restoran je poznat po svojim fusion jelima koja neodoljivim spojem hrvatske, internacionalne i autentične azijske hrane činw novo gastronomsko iskustvo. Na jelovniku se nalazi ponuda od prvoklasnih domaćih namirnica, a posebno se ističe vrlo cijenjenja hrvatska plavorepa tuna s otoka Ugljana, iz mjesta Kali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Osim odličnih sushi i maki rolls i popularnog chicken woka, preporučamo vam da s azijskog menija obavezno probate originalni nepalski curry i tuna tataki. Sushi kojeg ovdje pripremaju jedan je od najboljih u Zagrebu – posebna preporuka za nevjerojatan Crunchy tuna maki rolls – originalno, hrskavo, jako ukusno! U tijeku je promocija azijske kuhinje pa tako sva ova ukusna jela možete probati uz 20% popusta do kraja lipnja.

Image
Image

Interijer je ugodan, svijetao i moderan, a u odličnoj hrani i izvrsnim koktelima možete uživati i na prostranoj sunčanoj terasi koja se može prilagoditi raznim eventima i proslavama od obiteljskih večera, cocktail zabava pa sve do gala večera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Dosje Jarak
Brak na prvu
Poseta
Obiteljske tajne
default_cta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Čovjek zvan Ove
Južni vetar
default_cta
Minari
Priča o čarobnjaku
Bohemian Rhapsody
Ljubavna zamka
Potraga Zvadlav
default_cta
VOYO logo