Svinjska rebrica mogu se pripremiti na različite načine, ali kod pripreme je vrlo važna dobra marinada. Kako pripremiti marinirana svinjska rebrica?
Marinirana svinjska rebrica sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1.5 kg svinjskih rebrica
- 1 dcl soka od ananasa
- tanasco umak
- ulje
- 3 žlice meda
- žlcia senfa
- sol
Marinirana svinjska rebrica priprema:
Pomiješajte med, sok od ananasa, ulje, senf i tabasco. Svinjska rebrica posolite i stavite u lim za pečenje. Premažite pripremljenom marinadom te ostavite oko sat vremena da ostoje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon sat vremena pecite ih 40-ak minuta na 220 stupnjeva. Okrenite ih za vrijeme pečenja kako bi se dobro ispekla s obje strane.
Marinirana svinjska rebrica su spremna topla za posluživanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa