Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Mađarska kuhinja /

Mađarski gulaš kao glavno jelo

Mađarski gulaš jelo je koje obavezno morate probati ako dođete u Mađarsku, ali možete i sami pripremiti mađarski gulaš.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Mađarski gulaš mađarsko je jelo koje poslužite kao glavno jelo. Ako vas put dovede u Mađarsku onda svakako trebate probati mađarski gulaš.

Mađarski gulaš sastojci:

80 dkg junetine za gulaš

pola žličice majčine dušice

pola žličice kumina

limun

3 glavice luka

žličica slatke mljevene paprike

3 češnja češnjaka

žličica ljute mljevene paprike

2 žlcie koncentrata rajčice

15 dkg korijena celera

15 dkg mrkve

žlica octa

žlica sjeckanog peršina

7 dcl mesnog temeljca ih kocke

sol

papar

Mađarski gulaš priprema:

Meso narežite na kockice i začinite sa soli i paprom, dodajte preostale začine i naribanu koricu limuna. Sve izmiješajte i neka kratko odstoji.

Na ulju pržite luk i protisnuti češnjak, posolite i na laganoj vatri pržite dok povrće ne omekša.

U posudu s mesom dodajte slatku i ljutu papriku s koncentratom rajčice sve izmiješajte. Pecite na srednje jakoj vatri dok tekućina ne ispari. Dodajte ocat i mrkvu koju ste narezali na kocke , celer, peršin te ulite mesnu juhu.

Kuhajte oko sat i pol i mađarski gulaš je gotov i spreman za posluživanje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike