ŠARENILO OKUSA /

Lungić kiselo slatki

Image
Foto: RTL

Lungić prerezati te napuniti suhim smokvama. Namazi senfom, mješavinom začinskog bilja i soli.

2.7.2013.
8:00
RTL
VOYO logo

Lungić kiselo slatki

Staviti u veliku tavu te zaliti umakom od luka i pola litre vina.SASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. 6 lungića
  2. smokve
  3. 10 velikih glavica luka
  4. senf
  5. sol
  6. papar
  7. papar u zrnu
  8. 2 l bijelog vina
  9. paradajz koncentrat
  10. vrhnje za kuhanje
  11. list peršina
  12. krumpir
  13. mrkva
  14. jaja
  15. Integralno brašno
  16. 1 kg matovilca
  17. 0,5 kg rukole
  18. maslinovo ulje
  19. ocat jabučni

PRIPREMA:

Lungić prerezati te napuniti suhim smokvama. Namazi senfom, mješavinom začinskog bilja i soli. Tri velika luka staviti u lungiće, zaliti bijelim vinom. Staviti u peć na 270° 30 min. Okrenuti sa druge strane i peći još 30 min. Narezati meso na šnite. Staviti u veliku tavu te zaliti umakom od luka i pola litre vina. Posuti umak od vrhnja za kuhanje i koncentrata paradajza te kuhati još cca 10 min. Nakon kuhanja preliti kiselim vrhnjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo