ŠARENILO OKUSA /

Lungić kiselo slatki

Image
Foto: RTL

Lungić prerezati te napuniti suhim smokvama. Namazi senfom, mješavinom začinskog bilja i soli.

2.7.2013.
8:00
RTL
VOYO logo

Lungić kiselo slatki

Staviti u veliku tavu te zaliti umakom od luka i pola litre vina.SASTOJCI:

  1. 6 lungića
  2. smokve
  3. 10 velikih glavica luka
  4. senf
  5. sol
  6. papar
  7. papar u zrnu
  8. 2 l bijelog vina
  9. paradajz koncentrat
  10. vrhnje za kuhanje
  11. list peršina
  12. krumpir
  13. mrkva
  14. jaja
  15. Integralno brašno
  16. 1 kg matovilca
  17. 0,5 kg rukole
  18. maslinovo ulje
  19. ocat jabučni

PRIPREMA:

Lungić prerezati te napuniti suhim smokvama. Namazi senfom, mješavinom začinskog bilja i soli. Tri velika luka staviti u lungiće, zaliti bijelim vinom. Staviti u peć na 270° 30 min. Okrenuti sa druge strane i peći još 30 min. Narezati meso na šnite. Staviti u veliku tavu te zaliti umakom od luka i pola litre vina. Posuti umak od vrhnja za kuhanje i koncentrata paradajza te kuhati još cca 10 min. Nakon kuhanja preliti kiselim vrhnjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo