Recept i priprema /

Kuhanje slanutka sa sodom bikarbonom - zašto i kako?

Image

Kuhanje slanutka sa sodom bikarbonom odličan je trik koji biste trebali upotrebljavati. Donosimo vam zašto je kuhanje slanutka sa sodom bikarbonom izvrsno!

1.5.2022.
15:07
VOYO logo

Sigurno već znate da soda bikarbona ima niz prednosti i da ju se upotrebljava u svim područjima života, pa tako i u kuhinji. Ako vam se ikada dogodilo da vaš ručak kasni zbog toga jer dugo pripremate slanutak, vaše rješenje je soda bikarbona. Naime, kuhanje slanutka sa sodom bikarbonom pomoći će tako što će ga omekšati i omogućiti da vaš ručak bude prije gotov. Drugim riječima, kuhanje slanutka sa sodom bikarbonom skraćuje njegovo kuhanje za čak 20 minuta.

Kuhanje slanutka sa sodom bikarbonom radi se tako da, kada namačete slanutak, dodate sodu bikarbonu. Ako to slučajno zaboravite, možete jednostavno staviti sodu za vrijeme kuhanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kuhanje slanutka sa sodom bikarbonom odličan je izbor jer je to prirodna, tzv. zamjenska kuhinjska sol koja ima niz prednosti, a vašem će jelu jedino donijeti to što će biti brže gotovo, a okusom nepromjenjivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 20 PROPUŠTENE
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo