Napravite mađaricu za samo pola sata. Donosimo recept za karamel kremu koja je savršena za mađaricu. Krema je gotova za 15-ak minuta, a mađarica može biti gotova za samo pola sata. Pripremite gotove kore, napravite kremu i sve spojite u savršeni desert.
Krema za mađaricu za gotove kore sastojci:
- 1 šalica šećera
- 1/4 šalice vode
- 6 žlica maslaca
- 1/2 šalice gustog vrhnja
- žličica vanilije
- prstohvat soli
Krema za mađaricu za gotove kore priprema:
Šećer i vodu stavite u posudu i promiješajte. Zagrijte i kuhajte dok se šećer ne otopi, oko 4 minuta uz miješanje. Nakon toga prestanite miješati i ostavit neka se kuha oko 10 minuta, ali pazite da smjesa ne zagori.
Na kraju dodajte maslac i miješajte dok se potpuno ne otopi, Karamela će nabubriti zato je važno miješati.
I na kraju maknite s vatre ulijete vrhnje i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu.
Umutite vaniliju i dodajte prstohvat soli. Krema za mađaricu za gotove kore je gotova, ohladite i napravite mađaricu.