Krema za cheesecake s malinama radi se od svega tri sastojka. Napravite kremu za cheesecake s malinama i uživajte u osvježavajućim zalogajima.
Sastojci za kremu od malina za cheesecake:
- 300g malina
- 150g šećera
- 500ml vrhnja
Priprema kreme za cheesecake s malinama:
1. U malu posudu ubacite maline i šećer. Kuhajte na srednjoj vatri i miješajte povremeno, sve dok se većina malina ne raspadne. Sirup iz malina bi se trebalo malo zgusnuti, kuhajte otprilike 10 minuta.
2. Sirup procijedite kroz fino sito kako bi uklonili sjemenke od malina. Postupak ponovite par puta jer će veliki dio malina zapeti na situ. Sirup prebacite u hladnjak i pričekajte da se ohladi. Možete posudu staviti preko leda kako bi ubrzali postupak hlađenja.
3. Prije serviranja, umutite vrhnje mikserom . Dodajte ostatak šećera i ponovno sve izmiksajte. Ulijte rashlađeni sirup i miksajte sve zajedno.