Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se priprema ukusna krema s gustinom?

Želite upotpuniti božićni ugođaj pomoću čokoladne kreme? Krema s gustinom je savršene teksture za glazuru. Saznajte kako se priprema ukusna čokoladna krema s gustinom.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Čokoladna krema s gustinom napravljena je od kakaovog praha, mlijeka, šećera, kukuruznog škroba, maslaca i žumanjka. To je bogata, baršunasta i ukusna krema s gustinom koja čini izvrstan nadjev za kolače, krafne i torte.

Sastojci potrebni da se pripremi krema s gustinom su:

200 ml punomasnog mlijeka

100 grama kakaa u prahu

100 grama šećera

40 grama gustina

40 grama maslaca

1 žumanjak

Prvo što trebate učiniti kada pripremate kremu s gustinom je izmiješati kakao, šećer i gustin. Kada ste sastojke izmiješali, dodajte mlijeko. Nastavite miješati na laganoj vatri dok se dobro ne sjedini, zatim dodajte maslac da se otopi. Dodajte žumanjak i miješajte dok se ne sjedini. Nakon nekoliko minuta će se početi zgušnjavati. Maknite kremu s gustinom s vatre i prebacite u zdjelu s finim cjedilom. Procijedite za glatku čokoladnu kremu bez grudica. Čokoladna krema s gustinom je gotova i spremna za upotrebu.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike