Ideje za priloge /

Koji prilog uz zagrebački odrezak je najbolji odabir

Image

Koji prilog uz zagrebački odrezak je najbolje pripremiti? Donosimo koji prilog iz zagrebački odrezak uvijek možete pripremiti.

19.9.2021.
9:39
VOYO logo

Iako uz zagrebački odrezak većinom ide svaki prilog ipak postoje neki kojima dajemo prednosti to su:

Tartar umak i pomfri kao prilog uz zagrebački odrezak. Prvo napravite tartar umak. Po vašem uobičajenom receptu ili ga jednostavno kupite. Oguljeni krumpir operite i prerežite po dužini na debele štapiće. Odmah nakon rezanja stavite u hladnu vodu. Zagrijte ulje u fritezi ili u visokom loncu s malim promjerom do 150 ° C - provjerite temperaturu termometrom. Štapiće krumpira temeljito isperite kako biste uklonili škrob i pažljivo ih osušite. Zatim ih pržite na vrućoj masti tri do četiri minute dok ne omekšaju, ali još nisu poprimile nikakvu boju. Izvadite i ocijedite na kuhinjskom papiru. Zagrijte ulje na 175 ° C i pržite ih još četiri do pet minuta dok krumpirići ne postanu hrskavi i zlatno smeđi. Pomfrit izvadite, kratko ocijedite i u zdjeli pomiješajte sa soli i majčinom dušicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krumpir iz folije kao prilog uz zagrebački odrezak. Narežite krumpir na kriške. Ako dodajete dodatno povrće, operite ih i narežite. Na tepsiju poslažite povrće i krumpir uz malo narezanog luka te prelijte maslacem i začinima. Zatvorite, ispecite i poslužite!

Francuska salata. Zamrznutu mješavinu povrća stavite u kipuću posoljenu vodu, a kad ponovo zakipi, kuhajte 10 minuta. Kuhano povrće ocijedite i ohladite. Majonezu pomiješajte sa senfom, vrhnjem, soli i paprom i dodajte ohlađenom povrću. Dodajte krastavce i sve zajedno lagano promiješajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo