Kako bi teletina pripremljena ispod peke bila ukusna i mekana važno je odrediti dobar dio teletine. Koji dio teletine je najbolji za pripremu peke?
Bez obzira volite li pečeno, srednje pečeno ili dobro pečeno saznajte koji su najbolji dijelovi teletine za peku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Koji dio teletine za peku:
- Teleći kotlet - ukusan i fin dio teletine koji čini klasično blagdansko jelo za peku.
- Teleća plećka bez kosti - nemastan dio teletine i bez kostiju, a isto tako najbolji za peku.
- Teleća lopatica - bez kostiju i prilično mekan dio teletine i punog okusa. Možete ga narezati i peći pod pekom, ispasti će pre mekano i ukusno.
- Teleći but - posni dio teletine idealan za peku.
Sada kada znate sve dobre dijelove teletine za peku, krenite po bilo koji dio i okušajte se u pripremi ovog fantastičnog jela.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa