Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Jela ispod peke /

Koji dio teletine je najbolji za pripremu peke?

Teletina ispod peke je najukusniji način pripreme teletine. Koji dio teletine za peku?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako bi teletina pripremljena ispod peke bila ukusna i mekana važno je odrediti dobar dio teletine. Koji dio teletine je najbolji za pripremu peke?

Bez obzira volite li pečeno, srednje pečeno ili dobro pečeno saznajte koji su najbolji dijelovi teletine za peku.

Koji dio teletine za peku:

Teleći kotlet - ukusan i fin dio teletine koji čini klasično blagdansko jelo za peku.

Teleća plećka bez kosti - nemastan dio teletine i bez kostiju, a isto tako najbolji za peku.

Teleća lopatica - bez kostiju i prilično mekan dio teletine i punog okusa. Možete ga narezati i peći pod pekom, ispasti će pre mekano i ukusno.

Teleći but - posni dio teletine idealan za peku.

Sada kada znate sve dobre dijelove teletine za peku, krenite po bilo koji dio i okušajte se u pripremi ovog fantastičnog jela.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike