Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Praktični savjeti /

Koje brašno ide u biskvit - oštro ili glatko brašno?

Radite biskvit, ali niste sigurni koje brašno ide u biskvit. Je li bolje glatko ili oštro brašno za biskvit? Saznajte koje brašno ide u biskvit.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Napravili ste biskvit, ali ne izgleda baš onako kako ste zamislili? Gdje se dogodila pogreška? Najvjerojatnije je za neuspjeh zaslužno brašno koje ste koristili za izradu biskvita.

Brašno je jedan od najvažnijih sastojaka u receptu za biskvit. Ne samo da daje strukturu biskvitu, već pruža važne elemente okusa i teksture. Odabir najboljeg brašna za izradu biskvita je od velike važnosti. Na tržištu postoji mnogo opcija.

Brašno koje ide u biskvit je oštro brašno. Osim za pripremu biskvita oštro pšenično brašno se koristi i za prhke kolače, kekse, žličnjake, okruglice i njoke. Također, za zgrušnjavanje variva i umaka.

Za biskvit možete koristiti kombinaciju oštrog i glatkog brašna. Pomiješajte pola oštrog brašna s pola glatkog brašna. Glatko brašno koristi se za pripremu raznih vrsta kruha i peciva, kolača od dizanog tijesta i savijača od vučenog tijesta, dok se oštro brašno koristi za prhke kolače, biskvitna i kuhana tijesta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike