Tjestenina /

Jednostavan recept za kineske rezance

Image
Foto: Pixabay

Kako pripremiti kineske rezance? Donosimo vam jednostavan recept za pripremu kineskih rezanaca.

30.11.2021.
14:27
Pixabay
VOYO logo

Ovaj recept za savršene kineske rezance primjer je kako da sami napravite ukusno, zdravo i svježe kinesko jelo u vlastitoj kuhinji.

Za ovaj recept kineskih rezanci možete koristiti gotovo bilo koju kombinaciju povrća ili proteina koju želite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pripremu kineskih rezanaca potrebni su vam sljedeći sastojci:

  • đumbir
  • češnjak
  • zeleni luk
  • cherry rajčica
  • povrće prema želji

Kineske rezance kuhajte malo manje nego što je navedeno u uputama na pakiranju. Ocijedite ih i isperite hladnom vodom te ostavite sa strane. Zagrijte ulje u woku na jakoj vatri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se zagrije, dodajte češnjak i đumbir. Pržite 30 sekundi prije dodavanja zelenog luka i povrća. Zatim pržite još 2-3 minute i dodajte cherry rajčicu i ostavite da gotovo ispari prije nego dodate bilo koje meso koje koristite i kineske rezance.

Kuhajte na srednjoj vatri i dodajte oba umaka od soje, umak od kamenica i papar. Pržite još 1-2 minute, a zatim promiješajte da se sve sjedini i poslužite kineske rezance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo