Tjestenina /

Jednostavan recept za kineske rezance

Image
Foto: Pixabay

Kako pripremiti kineske rezance? Donosimo vam jednostavan recept za pripremu kineskih rezanaca.

30.11.2021.
14:27
Pixabay
VOYO logo

Ovaj recept za savršene kineske rezance primjer je kako da sami napravite ukusno, zdravo i svježe kinesko jelo u vlastitoj kuhinji.

Za ovaj recept kineskih rezanci možete koristiti gotovo bilo koju kombinaciju povrća ili proteina koju želite.

Za pripremu kineskih rezanaca potrebni su vam sljedeći sastojci:

  • đumbir
  • češnjak
  • zeleni luk
  • cherry rajčica
  • povrće prema želji

Kineske rezance kuhajte malo manje nego što je navedeno u uputama na pakiranju. Ocijedite ih i isperite hladnom vodom te ostavite sa strane. Zagrijte ulje u woku na jakoj vatri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se zagrije, dodajte češnjak i đumbir. Pržite 30 sekundi prije dodavanja zelenog luka i povrća. Zatim pržite još 2-3 minute i dodajte cherry rajčicu i ostavite da gotovo ispari prije nego dodate bilo koje meso koje koristite i kineske rezance.

Kuhajte na srednjoj vatri i dodajte oba umaka od soje, umak od kamenica i papar. Pržite još 1-2 minute, a zatim promiješajte da se sve sjedini i poslužite kineske rezance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
savrseni kandidatkinje
GLEDAJ ODMAH!
VOYO logo