Kus-kus je svestrana i ukusna žitarica koja se može začiniti na mnogo različitih načina kako bi nadopunila razna jela. Evo nekoliko popularnih opcija kako začiniti kus kus.
Limun i začinsko bilje su prvi način kako začiniti kus kus. Pomiješajte limunov sok, maslinovo ulje i nasjeckano začinsko bilje poput peršina, mente ili cilantra u kuhani kus-kus.
Drugi način kako začiniti kus kus je uz pomoć češnjaka i maslinovog ulja. kuhani kus-kus prelijte mljevenim češnjakom i maslinovim uljem za jednostavan i ukusan prilog.
Začini i orašasti plodovi možda ne padnu odmah na pamet kada je u pitanju kus kus, ali mogu donijeti bogatstvo okusa ukoliko ih pomiješate sa kus kusom. Pomiješajte mljeveni kumin, korijander i cimet s prženim orašastim plodovima poput badema ili pinjola za ukusan i aromatičan prilog.
Evo kako začiniti kus kus na mediteranski način. Kombinirajte kuhani kus-kus s rajčicama narezanim na kockice, krastavcem, crvenim lukom, feta sirom i nasjeckanim svježim začinskim biljem poput mente, peršina i bosiljka za salatu u mediteranskom stilu.
Ovo je samo nekoliko primjera kako začiniti kus kus, možete upotrijebiti svoju maštu i kombinirati različite okuse i sastojke kako biste pronašli pravi začin za svoj recept i okus.