Kako začiniti buger? Za početak se fokusirajte na meso jer meso je glavni sastojak burgera.
Kao i kod ostalih vrsta mesa, preporučuje se koristiti grubu ili košer sol za začinjavanje mljevene govedine. Krupnije granule omogućuju precizniju kontrolu okusa i osiguravaju da će vaš hamburger imati poboljšanu aromu. Procijenite otprilike pola žličice grube soli po kilogramu mljevene govedine.
Upotreba svježeg mljevenog papra dodaje dubinu okusa i idealno se slaže s govedinom. Preporučuje se otprilike pola žličice svježe mljevenog papra na kilogram mljevene govedine.
Osim toga, možete razmisliti o korištenju sastojaka kao što su mljeveni češnjak i mljeveni luk kako biste pojačali okus, iako oni nisu nužni za postizanje ukusnog burgera.
Ukoliko želite dobiti malo drugačiji okus burgera možete koristiti i druge začine i dodatke. Isprobajte dodatke poput naribanog sira, nasjeckanog svježeg začinskog bilja, suhog začinskog bilja poput ružmarina ili origana ili korice citrusa. Sve su to ukusni dodaci koji će vam pomoći začiniti burger po vašem ukusu.