Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako se rade domaći rezanci?

Domaći rezanci su najbolji rezanci. Pratite recept i saznajte kako se rade domaći rezanci.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

U potrazi ste za savršenim receptom za domaće rezance. U nastavku donosimo recept za domaće rezance kako rade vaše majke i bake.

Sastojci za domaće rezance:

5 jaja

mala žlica soli

500 g brašna

Kako se rade domaći rezanci:

U posudi izlupajte jaja i dodajte brašna te sve dobro izmiješajte. Tijesto mora biti tvrdo, u slučaju ako tijesto ne pokupi sve brašno dodajte još jedno jaje i ponovno sve dobro izmiješajte.

Kada ste to napravili iz tijesta napravite tri loptice i zamotajte ih folijom te stavite u hladnjak na sat vremena. Nakon što je tijesto provelo sat vremena u hladnjaku spremno je za razvlačenje. Zatim, tijesto ponovno razvaljajte, ali ovaj puta pomoću mašinice za rezance kako bi tijesto još tanje bilo. Tijesto poredajte po stolu i ostavite da se osuši.

Kada se osuši ponovno koristite mašinicu za rezance kako bi ste dobili rezance.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike