Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se priprema svježa sipa sa češnjakom i čilijem?

Tražite ljetni mediteranski recept? Svježa sipa sa češnjakom i čilijem će vas oduševiti. Saznajte kako se priprema svježa sipa sa češnjakom i čilijem.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema svježe sipe približit će vas vašem sljedećem odmoru na plaži. Osim što je jednostavna za pripremu, svježa sipa je vrlo fleksibilna što se tiče sastojaka i začina. Možete začiniti svježu sipu svojim najdražim začinima kako bi vam ovaj recept bio još ukusniji.Sastojci za svježu sipu su:- 700 g sipe, očišćene, narezane na komade od 3 cm- 80 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja- Naribana korica i sok od 1 limuna- 1 crvena čili papričica, očišćena od sjemenki, sitno nasjeckana- 2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana- 2 žlice peršina, sitno nasjeckanog- 300 grama grančica potočarkeKada se priprema svježa sipa najprije stavite sipu u zdjelu s maslinovim uljem, koricom limuna, čilijem i češnjakom. Pokrijte plastičnom folijom i ostavite 2 sata da se sipa marinira. Kada se sipa marinirala 2 sata ili duže, zagrijte roštilj ili tavu na žaru. Začinite sipu solju, zatim pecite, okrećući, 2 minute ili dok lagano ne pocrni. Sipu pomiješajte s limunovim sokom i peršinom u zdjelu, zatim prebacite na pladanj i nadjenite potočarkom. Svježa sipa već je gotova i spremna za posluživanje. Sipu poslužite s kriškama limuna. Dobar tek!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike