Svinjetina na tavi je jelo s kojim ne možete pogriješiti. Isprobajte ovaj recept i uvjerite se.
Sastojci za recept za svinjetinu na tavi:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1/2 kg svinjskog filea
- žlica brašna
- 2 žličice ružmarina
- 3 žlice maslinovog ulja
- 25 dkg gljiva (šampinjona ili vrganja), narezanih na ploške
- režanj češnjaka, sitno nasjeckan
- 3 dcl temeljca od povrća
Svinjetina na tavi priprema:
Svinjetinu narežite po želji. U posudu stavite brašno, ružmarin, sol, papar i narezanu svinjetinu, pa sve dobro promiješajte. Zatim stavite dvije žlice ulja na tavu, dodajte svinjetinu i pržite nekoliko minuta. Svinjetinu potom premjestite na tanjur.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
U tavi koju ste prethodno koristili dodajte gljive i pržite oko 2 minute. Dodajte češnjak i vratite svinjetinu, pa umiješajte temeljac i pirjajte 5 minuta ili dok ne uočite da je svinjetina na tavi gotova.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa