Jednostavni začini bifteku daju dodatnu sočnost, pojačavaju okus I čine ga mekšim. Kako savršeno začiniti biftek?
Sastojci za pripremu bifteka:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- soja sos
- maslinovo ulje
- žličica senfa
- papar
- nasjeckani češnjak
- 300g bifteka
Kako savršeno začiniti biftek:
- U plastičnu vrećicu dodajte sve začine I dobro ih promiješajte.
- Odrezak bifteka lagano izbodite vilicom, kako bi začini mogli ući dublje u meso.
- Odrezak dodajte u vrećicu sa začinima, dobro je zatvorite I sve zajedno dobro protresite.
- Ostavite odrezak da odleži u marinade sljedećih 12 do 24 sata, što duže do bolje.
- Nakon odležavanja odrezak je spreman za pečenje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa