Tartar biftek odlično je hladno predjelo koje možete napraviti i sami. Kako napraviti domaći tartar biftek kod kuće?
Kako napraviti tartar biftek:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 150g bifteka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 žličica vinskog octa
- prstohvat soli
- prstohvat svježeg mljevenog papra
- žumanjak
- tost ili krekeri
Postupak pripreme tartar bifteka:
Osušite odrezak I dobro ga posolite sa svih strana I ostavite ga tako 1 – 2 sata, zatim ga isperite I ponovo ga dobro osušite
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Odrezak narežite na trakice, a zatim ih usitnjavajte dok ne postignete željenu teksturu
Usitnjeno meso dodajte u posudu I snažno promiješajte s uljem, octom, soli, paprom
Pripremite tostirani kruh ili krekere I poslužite tartar biftek sa žumanjkom vrhu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa