Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako pohati sir da ne iscuri?

Postoji tajna kako možete pohati sir, a da vam sir ne iscuri van i uništi jelo. Saznajte kako pohati sir da ne iscuri.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Dva su ključa uspjeha pri prženju pohanog sira: pohanje i prženje. Pravilno paniranje sira sprječava da sir ne iscuri po ulju za prženje.

A prženje sira na odgovarajućoj temperaturi daje vam vremena da se sir otopi iznutra do savršene gnjecavosti bez da zagori poh izvana.

Tajna u klasičnom postupku za pohani sir je da se štapići sira duplo pohaju. Nakon umakanja u krušne mrvice, štapići sira se zatim ponovno umoče u tekućinu od jaja, a zatim ponovno u krušne mrvice.

Ova dvostruka debljina premaza neophodna je za stvaranje barijere premaza kako bi se spriječilo da se vaš sir otopi i iscuri u vruće ulje. Kad se sir otopi, to stvara takav nered, a osim toga, grickanje šupljeg štapića sira može biti tako razočaravajuće!

Dvostruko deblje pohanje također je ukusnije jer u svakom zalogaju dobijete više one pržene, hrskave dobrote.

Jedan sjajan savjet za pohanje je korištenje metode mokre ruke i suhe ruke. Odredite jednu ruku za umakanje u suhe sastojke (brašno, mrvice), a drugu ruku isključivo za jaja. Smanjuje nakupljanje vaših prstiju i čini stvari mnogo lakšim.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike