Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Praktični savjeti /

Kako omekšati meso u gulašu?

Kuhate gulaš, ali meso nikako da omekša? Postoje različiti trikovi kako omekšati meso u gulašu

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Meso pripremljeno u gulašu trebalo bi biti mekano i topiti se u ustima. Ako je meso žilavo, gulaš neće biti ukusan. Kako omekšati meso u gulašu?

Prije kuhanja gulaša meso stavite u marinadu i pustite ga da stoji preko noći. Dobro ga začinite sa soli, paprom i ostalim začinima po želji, prelijte uljem te pustite da odstoji. To će pomoći da meso bude mekše i ukusnije.

Ako ste meso marinirali, ali ono je i dalje žilavo tada za vrijeme kuhanja u gulaš dodajte malo sode bikarbone. Soda bikarbona neće imati nikakav utjecaj na okus gulaša, ali će omekšati meso.

Meso će omekšati već za nekoliko minuta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike