Najčešći način za izradu vrhnja za kuhanje je zagrijavanje mlijeka na temperaturu od oko 80 stupnjeva celzijusa, a zatim ga ohladiti dok ne postigne željenu konzistenciju. Međutim, možete koristiti potopni blender ili procesor hrane kako biste proces učinili lakšim i učinkovitijim. Evo kako od mlijeka napraviti vrhnje za kuhanje.
Postoji mnogo različitih varijacija ovog recepta koje uključuju dodavanje šećera, ekstrakta vanilije, soli i drugih začina ili okusa u mlijeko. Evo upute kako od mlijeka napraviti vrhnje za kuhanje.
Upute korak po korak:
Zagrijte oko jednu šalicu mlijeka da lagano kuha i neprestano miješajte oko pet minuta. Zagrijano mlijeko ulijte u metalnu posudu i stavite u ledenu vodu da se ohladi. Nakon što se ohladi, miješajte u potopnom blenderu dok ne postigne željenu konzistenciju. To je način kako od mlijeka napraviti vrhnje za kuhanje.
Dodajte svoje arome i zaslađivače prije miješanja na otprilike minutu. Mogućnosti za ovaj recept su beskrajne i možete mu dodati sve što vama odgovara u vašem vrhnju za kuhanje. Kako od mlijeka napraviti vrhnje za kuhanje nikada nije bilo lakše.