Ako vam treba novitet u jelovniku, pohane bukovače su idealne. Idu uz sve priloge, a odlično se slažu i uz sva mesna pečenja. Ako ih nikad niste pripremali jer ne znate kako pohati bukovače, ovo je članak za vas nakon kojeg ćete brzo otići u nabavku i pripremiti ih.
Kako pohati bukovače nije teško, a treba vam:
- 500 grama bukovača
- 2 jaja
- brašno
- krušne mrvice
- sol, papar
- ulje za prženje
Kako pohati bukovače je jednostavno. Bukovače začinite prema želji (mi preporučamo sol i papar). Zatim pripremite pohanu smjesu tako da ih uvaljate u brašno, zatim jaja i krušne mrvice. Svaku bukovaču pržite u dobro zagrijanom ulju.
Poslužite tople uz jelo koje želite. Sada kada znate kako pohati bukovače, još da vam spomenemo da se pohane bukovače odlično slažu uz jaja pa imate novu ideju i za doručak.