Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako na pravilan način pohati bukovače?

Jedu vam se, ali ne znate kako pohati bukovače? Donosimo recept i savjete za to kako pohati bukovače.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Ako vam treba novitet u jelovniku, pohane bukovače su idealne. Idu uz sve priloge, a odlično se slažu i uz sva mesna pečenja. Ako ih nikad niste pripremali jer ne znate kako pohati bukovače, ovo je članak za vas nakon kojeg ćete brzo otići u nabavku i pripremiti ih.

Kako pohati bukovače nije teško, a treba vam:

500 grama bukovača

2 jaja

brašno

krušne mrvice

sol, papar

ulje za prženje

Kako pohati bukovače je jednostavno. Bukovače začinite prema želji (mi preporučamo sol i papar). Zatim pripremite pohanu smjesu tako da ih uvaljate u brašno, zatim jaja i krušne mrvice. Svaku bukovaču pržite u dobro zagrijanom ulju.

Poslužite tople uz jelo koje želite. Sada kada znate kako pohati bukovače, još da vam spomenemo da se pohane bukovače odlično slažu uz jaja pa imate novu ideju i za doručak.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike