Kuhari smatraju kako kuhati kiseli kupus nije zahtjevno, ali traži pripremu. Za početak postupka kako kuhati kiseli kupus morate imati sljedeće sastojke:
- glavica kiselog kupusa
- 2 veća krumpira (nije obavezno)
- 1 glavica luka
- 1 veća mrkva
- pola češnjaka
- sol, papar, mljevena slatka paprika, mljevena ljuta paprika
- žlica brašna i malo vode
- suha rebra
Kako kuhati kiseli kupus:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kupus koji ste oprali mlakoj vodi izrezati na sitne komadiće te ponovno oprati. Luk, mrkvu i češnjak narezati. Na tavicu ili lonac, na nekoliko kapi ulja popržiti luk, mrkvu i češnjak te dodati narezani kiseli kupus. Dodati narezani krumpir.
Začiniti začinima prema želji te dodati vodu da sve prekrije. Dodajte suha rebra ako želite. Kuhati oko 2 sata. Za kraj dodati zapršku napravljenu od žlice brašna i dcl vode i pustiti da se zgusne.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa