Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Mladi krumpir kao prilog: Kako ispeći mladi krumpir?

Mladi krumpir svi jedva čekamo, a spremni smo za njega platiti i koju kunu više. Kako ispeći mladi krumpir?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kada želite ispeći mladi krumpir, najbolje će biti da ga prvo prerežete na pola. Kod ovako kvalitetne namirnice cijeni se jednostavnost. U sljedećem koraku kod pripreme je svakako važno i mariniranje. Stoga dodajte maslinovo ulje, ružmarin, češnjak, sol i papar.

Sve zajedno dobro promiješajte kako bi mladi krumpir nakon pečenja imao što bolji okus. Ipak, nemojte pretjerivati sa začinima jer bi se mogao izgubiti savršeni okus mladog krumpira. Začine prilagodite svojim željama i ukusu.

Nakon što ste ga pripremili za pečenje, mladi krumpir stavite u lim za pečenje na malo ulja ili masti te ga pecite u pećnici. Pecite mladi krumpir u pećnici oko sat vremena na 180 stupnjeva Celzijusa. Mladi krumpir je pečen kada poprimi zlatno-žutu boju.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike