Stvarno je jednostavno napraviti ove kobasice, ali treba malo vremena. Važno je zapamtiti da vam je potrebno par minuta da se tava zagrije prije nego što počnete peći kobasice u tavi. Priprema kobasica je jednostavna, ali treba malo vremena. Evo kako ispeći kobasice u tavi.
Sastojci:
- kobasice prema izboru
Kako ispeći kobasice na tavi?
Izbockajte kobasice vilicom i prebacite u tavu (najbolje od lijevanog željeza) na srednje jakoj vatri. Napunite tavu s dovoljno vode da dosegnete četvrtinu gornje strane kobasica kako biste ispekli kobasice u tavi. Pirjajte poklopljeno dok se kobasice ne ispeku i voda ispari, 10 do 15 minuta. (Ako su kobasice pečene, ali voda nije isparila, otvorite je i nastavite kuhati dok voda ne ispari.)
Nastavite peći kobasice, okrećući, dok ne postanu hrskave i zlatno smeđe okolo, oko 3 minute.