Praktični savjeti /

Kako iskoristiti višnje iz višnjevca?

Image

Višnjevac je vrlo popularno i ukusno alkoholno piće s okusom višnji, no nakon što se višnjevac napravi, višnje se bace. Donosimo kako iskoristiti višnje iz višnjevca.

26.9.2021.
11:20
VOYO logo

Višnjevac jedno je od onih divnih napitka koji se mogu uživati ​​uživajući u tutnjavi vatre ili izvana na sofisticiranom pikniku. Iako većina ljudi baci višnje, donosimo vam kako iskoristiti višnje iz višnjevca u jednostavnoj salati. Iako možete jednostavno umakati višnje u rastopljenu čokoladu, predlažemo vam da isprobate ovu salatu. Višnjama će trebati šest tjedana da se daju okus višnjevcu, ali vrijedi čekati.

Za salatu u kojoj ćete iskoristiti višnje iz višnjevca potrebno vam je 30 višnji, 3 žlice višnjevca, mljeveni đumbir, 120 grama šećera, sir edamac, 150 grama grčkog jogurta, 1 žlica soka od limuna, sirup od đumbira, biljno ulje, 20 grama pinjola te listići mente za ukras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi iskoristili višnje iz višnjevca najprije višnje ocijedite. Kombinirajte višnjevac, đumbir u prahu i šećer te prelijte preko višanja. Pokrijte i ostavite da odstoji 30 minuta. Sir narežite na kratke, tanke trakice i pažljivo ubacite u smjesu od višanja. Pomiješajte jogurt, limunov sok, sitno sjeckani đumbir, sirup od đumbira, šećer i 1 žlicu ulja te kušajte. Pinjole popržite na 1 žlici ulja. Smjesu od višanja rasporedite u 4 staklene zdjele i prelijte umakom od jogurta. Ukrasite pinjolima i listićima mente.

Ovo je jednostavan način i ukusan način kako iskoristiti višnje iz višnjevca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo