Jedan način kako možete iskoristiti tijesto za pizzu su domaći krekeri. Tijesto za pizzu razvaljajte na tanko i izbijte ga vilicom. Zatim vrh premažite tankim slojem maslinovog ulja, pospite solju i pecite u pećnici zagrijanoj na 400 stupnjeva 10 minuta. Nakon što se ohlade, izlomite krekere na komadiće veličine zalogaja.
Još jedan način kako možete iskoristiti tijesto za pizzu je varijanta baguetta. Tijesto za pizzu razvaljajte po dužini tako da bude malo deblje. Nakon što je tijesto razvaljano, ostavite da se diže 40 minuta dok se skoro ne udvostruči. Zatim vrh lagano premažite maslacem ili maslinovim uljem i pecite u pećnici zagrijanoj na 400 stupnjeva oko 20 minuta, dok vrh ne dobije zlatno-smeđu boju.
S tijestom za pizzu možete lako napraviti i talijanske grisine, tanke hrskave štapiće. Nakon što se tijesto razvalja u dugačke, mršave štapiće, pecite u pećnici zagrijanoj na 400 stupnjeva oko 10 do 15 minuta, dok ne porumeni. Prilikom razvlačenja tijesta pomaže natrljati lagani premaz maslinovog ulja na ruke i na radnu ploču.
Tijesto za pizzu možete iskoristiti i za zatvorenu pizzu, takozvanu calzonu. Tijesto za pizzu razvaljajte ali ne pre tanko. Stavite željene sastojke i preklopite tijesto ali nemojte pretjerati s nadjevom. Na površinu tijesta namažite malo jaja i napravite mali otvor kako vam calzone tijekom pečenja ne bi popucala. Calzonu pecite 15 do 20 minuta dok ne poprimi zlatnosmeđu boju.