Glavno jelo /

Juneći filet u umaku od crnog vina

Image

Kako na brzinu pripremiti juneći filet? Pripremite jelo juneći filet u umaku od crnog vina.

19.7.2021.
9:32
VOYO logo

Za pripremu jela juneći filet u umaku od crnog vina potrebno vam je svega pola sata, priprema je jednostavna, a jelo vrlo ukusno. Juneći filet u umaku od crnog vina samo je jedan od načina kako možete pripremiti juneći biftek. Ovo glavno jelo oduševit će vaše ukućane.

Juneći filet u umaku od crnog vina sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 1 kg junećeg bifteka
  • 5 dcl crnog vina
  • 1 jabuka
  • 2 žlice pekmeza od šljiva
  • žlica umaka za pečenje u prahu
  • žlica maslaca
  • sol
  • papar
  • ulje

Juneći filet u umaku od crnog vina priprema:

Na tavi pržite luk te dodajte narezanu jabuku na kockice. Sve posolite i popaprite te pirjajte oko dvije minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posudi pomiješajte umak za pečenje s 2,5 dcl crnog ivna i dodajte jabuke, izmiješajte te dodajte preoslalo vino. Kuhajte oko 5 minuta. U umak dodajte pekmez i maslac i kada se sastojci povežu maknite s vatre.

Juneći file pecite na tavi sa svake strane oko 5 minuta. Jelo juneći filet u umaku od crnog vina, samo preostaje poslužiti jelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo