Osim što pratimo uspone i padove natjecatelja, u kulinarskom showu RTL-a često saznajemo kako si olakšati svakodnevno kuhanje uz pomoć gastro trikova ili, pak, otkrijemo odgovor na pitanje „Gdje smo pogriješili?“. Svi ti zlata vrijedni savjeti dolaze iz bogate riznice kulinarskih eksperata koji sjede u žiriju showa.
No, i njima kad-tad dosadi ponavljanje istih savjeta, pogotovo kada kod različite grupe kuhara amatera primijete isti obrazac pogrešaka pa se s pravom pitaju: „Zar Hrvati tako kuhaju kod kuće?“. Osim što pratimo uspone i padove natjecatelja, u kulinarskom showu RTL-a često saznajemo kako si olakšati svakodnevno kuhanje uz pomoć gastro trikova ili, pak, otkrijemo odgovor na pitanje „Gdje smo pogriješili?“. Svi ti zlata vrijedni savjeti dolaze iz bogate riznice kulinarskih eksperata koji sjede u žiriju showa.
Tako su Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček komentirali kako natjecatelji koriste previše ulja kod pečenja, čudili se nepotrebnom 10-minutnom mariniranju mesa, debelo narezanim komadima pancete koje natjecatelji rado stavljaju u svako jelo te umacima s vrhnjem za kuhanje.
Zbog Matine izjave pripremili smo malu anketu kako bismo saznali vaše mišljenje. Jesu li jelovnici hrvatskih obitelji toliko predvidljivi i nemaštoviti? Kuhamo li samo da zatomimo glad? Odbijamo li probati nove namirnice i recepte koje nikada prije nismo probali? Ili natjecatelji showa zapravo biraju odveć jednostavne recepte?
Potražite još zanimljivih vijesti i recepata na portalu 321kuhaj
Pročitajte još:
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!