Nakon ovog članka i čitave kolekcije jela od puretine nikada više nećete pomisliti na puretinu kao dosadnu ili dosadnu s uzbudljivim i lakim pripremama koje zahtijevaju korištenje cijele ptice, mljevenog mesa i svega između. U nastavku se upoznajte s idejama za jela od puretine i saznajte kako iskoristiti i najmanji dio puretine za pripremu ukusnih jela.
Zaostali oblozi od salate od puretine
Napravili ste puretinu i trebate kreativni recepti za ostatke izvan sendviča s puretinom? Pomiješajte ove zaostale obloge od salate od puretine kako biste bez kruha iskoristili dodatno meso. Ova salata također odlično pristaje uz pšenični ili raženi kruh, pa čak i povrh salate.
Jednostavno pečeni pureći batci
Ako se vaša obitelj uvijek svađa oko toga tko dobiva batake, preskočite cijelu pticu i samo ispecite batke. Jednostavno i svestrano začinjanje peradi aromatizira meso do savršenstva. Dodajte začine koje najviše volite.
Domaća juha od puretine
Pomoću ove domaće juhe od puretine možete maksimalno iskoristiti i najmanje komadiće puretine. Pirjajte kosti da dobijete bogati okus, a zatim lako uklonite preostalo meso. Dodajte rižu, povrće i krem juhu za ukusnu i ekonomičnu juhu od puretine.
Pureći curry s rižom
Ako vam preostane puretine, možete je pripremiti s cvjetačom i mangom na riži.