Losos s limunom i bosiljkom
Sastojci:
- 4 fileta lososa
- dva limuna
- svježi bosiljak
![Image](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3da1bc10-38b5-11ec-b848-56d4b6ba223b/v/42bc9a34-9d0c-11eb-a404-cedfb09875dd/1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp)
Foto: Pexels
(FOTO: Pexels)
Upute:
1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Smjestite losos u protvan i prelijte polovicom limunovog soka.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
2. Ostatak limuna narežite na kolutove i smjestite na losos. Svježi bosiljak posipajte po lososu u listićima ili nasjeckanog. Dodajte sol i papar po želji.
3. Pecite 15 do 20 minuta
Recept prenosi Taste of Home.
Tekst se nastavlja ispod oglasa