Recept i priprema /

Jaja s tunom za međuobrok ili doručak

Image
Foto: Pixabay

Recept za jaja za doručak pod nazivom jaja s tunom kombinira konzerviranu tunu, sitno nasjeckani luk i maslinovo ulje.

3.9.2022.
15:24
Pixabay
VOYO logo

Konzervirana tuna popularna je namirnica u smočnici koja je savršen sastojak za vaše jelo s jajima. Nadalje, ukusna je i za djecu, a možete ju poslužiti i tijekom ručka ili večere. To je jednostavan, zdrav recept s malo ugljikohidrata koji je također pogodan za keto dijetu. Saznajte kako napraviti ovaj jednostavan recept za jaja s tunom.

Sastojci za jaja s tunom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 4 jaja
  • 200 grama konzervirane tune
  • malo maslinovog ulja
  • papar (po ukusu)
  • korijander (po ukusu)
  • sol (po ukusu)

Priprema jaja s tunom:

Tunjevinu ocijedite i natrgajte vilicom. U zdjeli vilicom umutite jaja. Dodajte tunjevinu, papar i nasjeckani korijander i dobro promiješajte. Po potrebi posolite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tavi na laganoj vatri zagrijte maslinovo ulje. Dodajte smjesu s jajima i miješajte lopaticom 4 do 5 minuta dok se jaja ne skuhaju. Ugasite vatru, odmah izvadite jaja iz tave da se ne prepeku i poslužite jaja s tunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo