Kuhanje / Ideje za ručak preko tjedna

Što svaki dan skuhati? Nemate ideje za ručak preko tjedna? Donosimo vam nekoliko ideja što skuhati za ručak preko tjedna, a da ne zahtjeva previše vremena.

9.6.2021.
12:51

Užurbani dnevni ritam preko tjedna ne ostavlja previše vremena za pripremu ručka. I svaki dan ispočetka u potrazi ste za idejama što za ručak preko tjedna jer nemate ideje za ručak preko tjedna. Preko tjedna ako nemate puno vremena za pripremu ručka svakako je preporuka da se barem jedanput do dvaputa na jelovniku nađe neko varivo. Primjerice, varivo od poriluka, varivo od kelja, varivo od mahuna, varivo od graška... samo su neke od ideja za varivo.

U varivo dodajte čim više povrća kako bi bilo ukusnije, a i zdravije. Ako vam varivo nije dovoljno, pripremite uz varivo, primjerice, knedle od šljiva, skuhajte kobasice ili stavite komadić mesa u varivo neka se skuha i imate odmah riješen i mesni dio ručka.

Ideja za ručak preko tjedna neka bude i priprema tjestenine sa tunom, tjestenina s rajčicom, tjestenina s piletinom, a ako nemate tjesteninu tada možete staviti rižu i napraviti rižoto. Uz tjesteninu ili rižoto poslužite i salatu. Vaš ručak će biti brzo gotov, a bit će vrlo ukusan. Postoje brojne ideje za ručak preko tjedna, a najbolja ideja će doći ako pogledate u hladnjak i vidite s čim raspolažete te od toga napravite ručak.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali