Predjelo /

Što pripremiti za predjelo: punjena jaja, kanapei, hladne salate...

Image

U potrazi ste za idejama za predjelo. Najprije odredite želite li hladno ili toplo predjelo, a zatim krenite u potragu za ideje za predjela.

13.6.2021.
9:43
VOYO logo

Predjelo se servira obično kao prvo jelo, a ideje za predjela su brojne. Najprije doredite želite li pripremiti toplo ili hladno predjelo? Ako ste se odlučili za hladno predjelo najčešće se na jelovniku nađu sljedeće ideje: punjena jaja, kanapei, hladne salate, sirevi, palenta, suhomesnati proizvodi, ribe, plodovi mora, kavijar, jastog, kamenica...

Kanapei možete napraviti od lososa, inćuna, kavijara, maslina, suhomesnatih proizvoda, sira, možete prepustiti svojoj mašti i ideje će vam dolaziti same po sebi. Kombinirajte različite namirnice i napravite zanimljive i dekorativne kanape senviče koji će ukrašavati vaš stol, a bit će vrlo ukusni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslužite kamenicu kao predjelo, ali kamenice nemojte otvarati prije nego vaši gosti dođu. Otvorite ih neposredno nego što vaši gosti dođu, odvojite meso kamenice koje je priraslo za školjku kako bi vaš gost samo mogao srknuti meso s kamenice ili ga uzeti s vilicom.

Kod pripreme predjela važno je voditi računa da se ne rade velike porcije jer njihova funkcija je da se potakne apetit kod vaših gostiju. Kod pripreme hladnih predjela vodite računa da prije posluživanja vaše hladno predjelo bude dobro rashlađeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ideje za pripremu predjela doći će vam same po sebi kada izaberete namirnice koje želite poslužiti kao predjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo