Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Recept i priprema /

Kako pripremiti hrskavi krumpir u tavi?

Hrskavi krumpir u tavi toliko je dobar da čak nije ni prilog, već jelo za sebe. Kako pripremiti hrskavi krumpir u tavi?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Hrskavi krumpir u tavi oduševit će sve ljubitelje krumpira. Kako postići da krumpir postane hrskav? Pratite recept i napravite odličan hrskavi krumpir u tavi koji možete poslužiti kao samostalno jelo.

Sastojci za hrskavi krumpir u tavi:

50 dkg krumpira

1 žlica biljnog ulja

1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja

1 žlica svježe nasjeckanog ružmarina

1 žličica češnjaka u prahu

½ žličice čilija u prahu

sol

svježe mljeveni crni papar

Hrskavi krumpir u tavi priprema:

Kada želite pripremiti hrskavi krumpir u tavi, najprije je potrebno krumpir narezati na malene kockice. U velikoj tavi na srednje jakoj vatri zagrijte ulje ili mast, ovisno o tome što više preferirate. Na zagrijano ulje dodajte krumpir, a začinite ga ružmarinom, solju i paprom.

Krumpir pecite neometano na tavi dok ne dobije zlatnu i koricu s donje strane. Bit će vam potrebno otprilike četiri do pet minuta. Okrenite hrskavi krumpir i pecite dok ne porumeni i s druge strane, za što će vam trebati dodatnih četiri do pet minuta.

Pri samom kraju hrskavi krumpir pečen na tavi pospite češnjakom i čilijem u prahu i nastavite peći, povremeno miješajući, dok krumpir ne omekša, još otprilike oko dvije minute. Hrskavi krumpir s tave poslužite kada je još vruć, a prilog možete odabrati sami.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike