Jelo bez mesa /

Gratinirani cvjetača i brokula s pesto genovese

Image

Gratinirani cvjetača i brokula s pesto genovese jednostavno je jelo koje možete poslužiti kao predjelo ili kao prilog uz glavno jelo.

12.7.2021.
14:33
VOYO logo

Gratinirani cvjetača i brokula s pesto genovese priprema se manje od pola sata, priprema je jednostavna, a jelo vrlo ukusno. Pripremite gratiniranu cvjetaču i brokulu s pesto genovese kao prilog ili predjelo.

Gratinirani cvjetača i brokula s pesto genovese sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • pola kilograma cvjetače
  • 30 dkg brokule
  • malo svježeg bosiljka
  • naribani sir oko 6 dkg
  • maslinovo ulje
  • 2 žlice kruišnih mrvica
  • 2 češnja češnjaka
  • 3 dkg indijskog oraščića
  • papar
  • sol

Gratinirani cvjetača i brokula s pesto genovese priprema:

Stavite kuhati cvjetaču i brokulu oko 10 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sjekaču isjeckajte češnjak, nnaribani sir, indijske oraščiće, bosliljak, maslinovo ulje i sve zajedno posolite.

Kuhanu cjvetaču i brokulu stavite u vatrostalnu posudu, dodajte naribani sir, te umak pesto genovese.

Sve zajedno pecite 10-ak minuta na 190 stupnjeva. Gratinirana cvjetača i brokula s pesto genovese je gotova i spremna za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo