ZA SVAKI DAN /

Granirana pileća prsa

Image
Foto: RTL

Po pečenim pilećim prsima poslažemo suhu vratinu, sir i zalijemo kiselim vrhnjem i uljem na kojem smo pekli prsica

4.6.2013.
18:00
RTL
VOYO logo

Granirana pileća prsa

Prsica operemo pod mlazom vode, pustimo da se ocijedeSASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. 3 pilećih prsica bez kosti
  2. 10 dkg suhe vratine
  3. 10 dkg sira
  4. 1 kiselo vrhnje
  5. sol
  6. ulje

PRIPREMA:

Prsica operemo pod mlazom vode, pustimo da se ocijede. Lagano ih zapečemo na ulju i poslažemo u vatrostalnu zdjelu. Po njima poslažemo suhu vratinu, sir i zalijemo vrhnjem kiselim i uljem na kojem smo pekli prsica. Stavimo u rol da se zapeče. Poslužimo uz pire krumpir i zelenu salatu pomiješanu sa crvenim radićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosje jarak
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo