ZA SVAKI DAN / Granirana pileća prsa

Image
Foto: RTL

Po pečenim pilećim prsima poslažemo suhu vratinu, sir i zalijemo kiselim vrhnjem i uljem na kojem smo pekli prsica

4.6.2013.
18:00
RTL
VOYO logo

Granirana pileća prsa

Prsica operemo pod mlazom vode, pustimo da se ocijedeSASTOJCI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. 3 pilećih prsica bez kosti
  2. 10 dkg suhe vratine
  3. 10 dkg sira
  4. 1 kiselo vrhnje
  5. sol
  6. ulje

PRIPREMA:

Prsica operemo pod mlazom vode, pustimo da se ocijede. Lagano ih zapečemo na ulju i poslažemo u vatrostalnu zdjelu. Po njima poslažemo suhu vratinu, sir i zalijemo vrhnjem kiselim i uljem na kojem smo pekli prsica. Stavimo u rol da se zapeče. Poslužimo uz pire krumpir i zelenu salatu pomiješanu sa crvenim radićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo