Domaća juha /

Goveđa juha s rezancima

Image

Goveđa juha s rezancima kao predjelo vjerojatno se često nađe na vašem jelovniku. Kako biste pripremili goveđu juhu s rezancima treba vam oko dva sata.

12.7.2021.
13:58
VOYO logo

Goveđa juha s rezancima idealna je odabir kao predjelo. Kako napraviti goveđu juhu s rezancima?

Priprema goveđe juhe s rezancima je jednostavna, potrebno je oko dva sata kako bi juha bila spremna za posluživane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pripremu goveđe juhe s rezancima potrebni su vam sljedeći sastojci:

  • 75 dkg govedine
  • glavica luka
  • 2 litre vode
  • 15 dkg mrkve
  • korijen peršina
  • 20 dkg korijena celera
  • papar
  • sol
  • rezanci za juhu

Goveđa juha s rezancima priprema:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stavite kuhati meso u mlaku vodu i kada voda zvri dodajte papr u zrnu te mrkvu, celer i peršin. Sve kuhajte oko dva sata, a nakon što se juha kuha sat vremena posolite juhu. Nakon dva sata procijedite juhu i u nju ukuhajte rezance.

Iz juhe izvadite povrće i meso i poslužite uz juhu. Goveđa juha s rezancima je gotova i spremna za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo