Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Desert /

Ganache od bijele čokolade - najbolji omjer čokolade i vrhnja za šlag

Za pravljenje ganachea od bijele čokolade, bitno je koristiti točan omjer čokolade i vrhnja za šlag. Koji je najbolji omjer za ganache od bijele čokolade?

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Priprema ganachea od bijele čokolade je vrlo jednostavna, a kako bi ganache bio dobar važno je koristiti dobar omjer čokolade i vrhnja. Ganache od bijele čokolade odgovara uz sve vrste biskvita.

Za pripremu ganachea od bijele čokolade potrebni su vam sljedeći sastojci:

bijela čokolada

vrhnje za šlag

Postupak izrade ganachea je jednostavan. Na pari uz stalno miješanje kuhajte bijelu čokoladu i vrhnje za šlag do vrenja.

Najbolji omjer za ganache od bijele čokolade je - 3:1 ili 4:1, odnosno 30 dkg čokolade na  1 dcl vrhnja za šlag.

Omjer čokolade i vrhnja 3:1 dat će vam kremasti ganache od bijele čokolade. Možete koristiti i omjer 4:1 ako želite da u receptu ima više čokolade.

Kada pustite da ganache od bijele čokolade malo odstoji, kakao maslac se počinje stvrdnjavati, a konzistencija nalikuje maslacu od kikirikija.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike