Jela s tjesteninom /

Fusilli s pršutom i povrtnim umakom

Image

Pripremite jelo s tjesteninom na nešto drugačiji način, pripremi te fusille s pršutom i povrtnim umakom.

2.7.2021.
13:46
VOYO logo

Fusilli s pršutom i povrtnim umakom jelo je s tjesteninom koje se jednostavno priprema, a za pripremu vam treba oko pola sata.

Fusilli s pršutom i povrtnim umakom sastojci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • 40 dkg fusilli tjestenine
  • 2 glavice ljubičastog luka
  • crvena paprika
  • zelena paprika
  • žuta paprika
  • 10 dkg pršuta
  • 25 dkg pelata rajčice
  • 8 dkg crnih maslina
  • 8 dkg zelenih maslina
  • 8 dkg graška iz konzerve
  • malo maslaca sa začinskim biljem
  • sol
  • maslinovo ulje

Fusilli s pršutom i povrtnim umakom priprema:

Skuhajte tjesteninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na maslinovo ulje stavite pržiti luk s paprikom koju ste narezali na kockice i posolili. Nakon toga dodajte pršut narezan na trakice te pelate rajčice i masline (crne i zelene) i sve kuhajte na laganoj vatri.

Kada je umak gotovo dodajte grašak s maslacem od začinskih trava i sve izmiješajte. Fusilli s pršutom i povrtnim umakom su gotovi i spremni za posluživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo