Fusilli s pršutom i povrtnim umakom jelo je s tjesteninom koje se jednostavno priprema, a za pripremu vam treba oko pola sata.
Fusilli s pršutom i povrtnim umakom sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 40 dkg fusilli tjestenine
- 2 glavice ljubičastog luka
- crvena paprika
- zelena paprika
- žuta paprika
- 10 dkg pršuta
- 25 dkg pelata rajčice
- 8 dkg crnih maslina
- 8 dkg zelenih maslina
- 8 dkg graška iz konzerve
- malo maslaca sa začinskim biljem
- sol
- maslinovo ulje
Fusilli s pršutom i povrtnim umakom priprema:
Skuhajte tjesteninu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na maslinovo ulje stavite pržiti luk s paprikom koju ste narezali na kockice i posolili. Nakon toga dodajte pršut narezan na trakice te pelate rajčice i masline (crne i zelene) i sve kuhajte na laganoj vatri.
Kada je umak gotovo dodajte grašak s maslacem od začinskih trava i sve izmiješajte. Fusilli s pršutom i povrtnim umakom su gotovi i spremni za posluživanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa