Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Kako se radi domaći kesten pire?

Domaći kesten pire najbolji je kesten pire. Donosimo provjereni recept kako se radi domaći kesten pire.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Kako biste napravili domaći kesten pire potrebno je oko 45 minuta. Napravite domaći domaći kesten pire koji će se topiti u ustima.

Sastojci za domaći kesten pire:

35 dkg kestena, oguljenih i pečenih

1 1⁄2 šalice vode

žličica šećera

vanilija

Domaći kesten pire priprema:

Pečene kestene stavite u lonac s vodom, šećerom i vanilijom. Kuhajte uz miješanje sve dok se šećer ne otopi. Pirjajte 25 minuta. Malo prohladite. Bacite vaniliju.

U procesoru hrane izmiksajte i dodajte 2 žlice sirupa dok smjesa ne postane glatka. Dodajte još malo sirupa da dobijete domaći kesten pire.

Čuvajte domaći kesten pire u staklenki.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike