Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Kuharica /

Domaći kečap za pizzu gotov za samo 5 minuta - recept i priprema

Domaći kečap za pizzu gotov u samo 5 minuta. Ovaj kečap za pizzu je super jednostavan za napraviti, a bogatog je okusa.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Vjerojatno najpoznatiji umak od rajčice na svijetu, kečap je super svestran i može se koristiti u mnogo različitih recepata. Danas pripremamo domaći kečap za pizzu. Isto tako ovaj domaći kečap za pizzu je se može koristiti i kao umak za dip. Oduvijek je omiljen među djecom i odraslima, kečap je glavni sastojak pizze.

Pogledajte kako se priprema domaći kečap za pizzu.

Sastojci za domaći kečap za pizzu:

300 g paste od rajčice

80 g javorovog sirupa

60 ml octa ili jabučnog octa

60 ml vode

2 žličice luka u prahu

1 žličica češnjaka u prahu

1 žličica soli

1 žličica cimeta u prahu

1 žličica crnog papra u prahu

naribani muškatni oraščić

Kako se priprema domaći kečap za pizzu?

Stavite sve sastojke u snažan blender. Miješajte dok se ne sjedini i ne postignete glatku teksturu. Dodajte prstohvat muškatnog oraščića i čilija u prahu na kraju za pikantnost ili ostavite kečap običnim. Čuvajte domaći kečap za pizzu u hermetički zatvorenoj posudi u hladnjaku do tjedan dana.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike