raj za gurmane /

Delicije u bilo koje doba dana i noći: svježe kamenice prodaju se na automatima

Image
Foto: Thinkstock

'Možemo doći u ponoć ako želimo, ako nam se jedu kamenice. To je odlično i stvarno su svježe', rekla je turistkinja koja je probala kamenice s automata

7.8.2017.
8:56
Thinkstock
VOYO logo

 Automati s čokoladom i gaziranim pićima više nisu aktualni, osim možda među djecom, otkako su Francuzi u rashladnim automatima počeli nuditi svježe kamenice u nadi da će prodati više te delikatese van radnog vremena restorana.

Jedan od pionira takve ponude je Tony Berthelot, uzgajivač kamenica čiji automat na Ile de Re, otoku kod francuske zapadne obale nudi žive školjke različitih količina, vrsta i veličina 24 sata dnevno 7 dana tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski uzgajivači kamenica slijede druge proizvođače svježe hrane koji su nekad imali štandove uzduž ulica, a sada koriste automate.

"Možemo doći u ponoć ako želimo, ako nam se jedu kamenice. To je odlično i stvarno su svježe", rekla je turistkinja Christel Petinon (45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupci kupuju na automatima s bankovnim karticama, otvarajući vrata iza kojih se nalazi odabrana količina, veličina  i vrsta kamenica.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo