Ciganski gulaš priprema se oko sat vremena, priprema je nešto zahtjevnija, ali jelo je vrlo ukusno. Pripremite ciganski gulaš kao glavno jelo.
Ciganski gulaš - sastojci:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 35 dkg svinjetine
- 10 dkg dimljene slanine
- 2 dkg masti
- 15 dkg paprike
- 3 žlice ljute mljevene papričice
- 2 češnja češnjaka
- 2,5 dcl temeljca od mesne juhe
- 2 dcl pelata rajčice
- sol
- papar
- ulje
Ciganski gulaš - priprema:
U posudu stavite pržiti luk dodajte slaninu i meso koje ste narezali na kocke. Sve zajedno pirjate te doajte češnjak, kad češnjak pusti miris dodajte papriku (narežite je na trake) i pirjajte još 10-ak minuta. Začinite sa soli, dodajte crvenu papriku, temeljac od juhe i pelate.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podijete još sa vodom i kuhajte dok meso ne postane mekano. Ciganski gulaš je gotov i spreman za posluživanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa