Budući da su juhe uglavnom tekuće, one su odličan način da ostanete hidratizirani i siti. Juhe također jačaju vaš imunološki sustav.
Sastojci za brzu juhu:
- 1½ žlice ulja
- 1 glavica luka
- 2 crvene paprike
- 1 češanj češnjaka
- ½ žličice čili pahuljica
- 800g konzerve nasjeckane rajčice
- 500 ml temeljca od povrća
- 12 svinjskih okruglica
- 150 g mladog špinata
- ½ manje vezice bosiljka
Brza juha priprema:
Kako biste pripremili brzu juhu, važno je da najprije zagrijete ulje u loncu. Pržite luk i papriku otprilike sedam minuta, zatim promiješajte češnjak i čili papričice i kuhajte dodatnu minutu.
Dodajte rajčice i temeljac od povrća i pustite juhu da bi se lagano kuhala.
Pri samom kraju pripreme brze juhe, začinite je po želji pa dodajte mesne okruglice i špinat. Pirjajte još pet do sedam minuta pa kušajte kako biste provjerili je li vaša brza juha dovoljno kuhana.
Nakon pripreme, juhu raspodijelite u tanjure i na vrh stavite bosiljak i parmezan, ako je to po vašem guštu.