Kako se radi brza juha?
Budući da su juhe uglavnom tekuće, one su odličan način da ostanete hidratizirani i siti. Juhe također jačaju vaš imunološki sustav.
Sastojci za brzu juhu:
1½ žlice ulja
1 glavica luka
2 crvene paprike
1 češanj češnjaka
½ žličice čili pahuljica
800g konzerve nasjeckane rajčice
500 ml temeljca od povrća
12 svinjskih okruglica
150 g mladog špinata
½ manje vezice bosiljka
Brza juha priprema:
Kako biste pripremili brzu juhu, važno je da najprije zagrijete ulje u loncu. Pržite luk i papriku otprilike sedam minuta, zatim promiješajte češnjak i čili papričice i kuhajte dodatnu minutu.
Dodajte rajčice i temeljac od povrća i pustite juhu da bi se lagano kuhala.
Pri samom kraju pripreme brze juhe, začinite je po želji pa dodajte mesne okruglice i špinat. Pirjajte još pet do sedam minuta pa kušajte kako biste provjerili je li vaša brza juha dovoljno kuhana.
Nakon pripreme, juhu raspodijelite u tanjure i na vrh stavite bosiljak i parmezan, ako je to po vašem guštu.