Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Riblji specijaliteti /

Odličan recept - brancini i tikvice s pestom od peršina

Brancini i tikvice s pestom od peršina recept je za pripremu brancina u pećnici.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Brancini i tikvice s pestom od peršina ukusno je riblje jelo koje se priprema oko sat vremena, a priprema je jednostavna.

Brancini i tikvice s pestom od peršina - sastojci:

2 brancina

2,5 dkg pinjola

vezica peršina

20 dkg tikvica

limun

2 češnja češnjaka

2 dkg parmezana

maslinovo ulje

sol i papar

Brancini i tikvice s pestom od peršina - priprema:

Ribu najprije očistite, operite i osušite. Pinjole popržite u tavi. Tikvice narežite na kolutove.

U sječkač stavite peršin, pržene pinjole, češnjak, parmezan, te ulijte malo soka od limun ai decilitar maslinovog ulja. Sve posolite i isjecite.

Zagrijete ulje na tavi i dodajte tikvice koje ste narezali na kolutove, te ih pecite dok ne omekšaju.

Nakon 10-ak minuta na tikvice stavite žlicu pešta, promiješajte i premjestite u vatrostalnu posudu u kojoj ćete peći brancin koji ste poslili i iznutra i izvana. Dodajte i papra te poloćite na tivice, ribu i tikvice prelijte s malsinovim uljem i stavite peći. Prije nego što stavite peći pećnica mora biti zagrijana na 200 stupnjeva.

Pecite 15-ak minuta i okrenite ribu, te još 10-ak minuta pecite. Brancini i tikvice s pestom od peršina je gotov i spreman za serviranje.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike