Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Voćni biskvit /

Kako pripremiti savršeni biskvit s višnjama?

Zanima vas kako pripremiti biskvit s višnjama? Donosimo vam recept ua pripremu biskvita s višnjama.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Višnja je velik izvor vitamina C, E kalcija i magnezija, a uz sve ovo blagodati višnje osvježavaju i okrepljuju organizam. Upravo zbog toga je vrijeme da pripremite ovaj biskvit s višnjama.

Sastojci potrebni za pripremiti biskvit s višnjama su:

šalica maslaca

2 šalice šećera

žličica soli

4 jaja

žliča ekstrakta vanilije

ekstrakt badema

3 šalice brašna

2 staklenke višanja

šalica šećera

3 žlice punomasnog mlijeka.

Biskvit s višnjama priprema:

Zagrijte pećnicu na 180°C. Miksajte maslac, šećer i sol. Miješajte na srednjoj brzini dok ne postane svijetlo i pahuljasto. Dodajte jaja, jedno po jedno, a zatim dodajte ekstrakte. Postupno umiješajte brašno u smjesu s maslacem dok se ne sjedini i ne dobije tijesto. U pripremljeni lim za pečenje utisnite 3 šalice tijesta.

Sljedeći korak pripremanja biskvita s višnjama je dodavanje nadjeva. Premažite nadjevom za pitu od višanja koji ravnomjerno pokriva cijelo tijesto. Preostalo tijesto sipajte žličicama preko nadjeva. Pecite 35-40 minuta, ili dok ne porumeni. Potpuno ohladite u tavi prije glaziranja.

Posljednji korak pripreme biskvita s višnjama je izrada glazure. U maloj posudi pomiješajte šećer, ekstrakte i dovoljno mlijeka. Prelijte po vrhu. Biskvit s višnjama je gotov.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike