Domaći bezglutenski proteinski kruh je najbolji kruh. Samo pratite recept i napravite odličan domaći bezglutenski proteinski kruh.
Saznajte kako napraviti bezglutenski proteinski kruh:
Tekst se nastavlja ispod oglasa
- 1 šalica bezglutenskog brašna od prosa
- 1 šalica brašna od badema
- 1 šalica škroba
- 1/2 šalice mljevenog graha
- 3 žlice mljevenog lanenog brašna
- 1/3 šalice cijelih sjemenki po izboru
- 1 šalica tople vode
- 1/4 šalice meda
- 1 kvasac
Bezglutenski proteinski kruh priprema:
Sve sastojke sjedinite i vlažnim prstima nježno zagladite vrh i dobro pospite bezglutenski proteinski kruh sezamom. Stavite bezglutenski proteinski kruh u pekač kruha i uživajte u njegovom okusu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bezglutenski proteinski kruh možete peći i u pećnici na 200 stupnjeva Celzijusa oko 45 minuta.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa